De mest populära typerna av kjolar

Uppdatera din garderob med de mest populära typerna av kjolar 

Oavsett om du förbereder dig för en festlig kväll ute med tjejerna, vardagens göromål eller en varm sommardag i söder, är en kjol alltid ett säkert val. Inte nog med att en kjol utstrålar kvinnlighet, de finns i en mängd olika former, färger, material och längder. Det är nästan säkert att det inte finns en kjol som inte skulle passa in i en kvinnas garderob.

Kjolar som passar alla smaker 

Som tidigare nämnts, finns kjolen i oändligt många former och längder, men vi kan inte undvika att vissa typer av kjolar sticker ut från mängden och har tagit ledningen som de mest populära typerna av kjolar. Om du är uppdaterad om den senaste modetrenden har du säkerligen stött på: denimkjolar, långa satin kjolar och tylkjolar. Dessa tre typer av kjolar kan vi med säkerhet säga inte kommer gå ur mode inom en snar framtid.

Om du gillar korta kjolar som når precis över knäna kommer du definitivt att uppskatta en snygg denimkjol. Föredrar du en längre kjol som täcker större delen av benen är en satin kjol ett måste för dig. Eller kanske letar du efter den perfekta kjolen för en mer formell tillställning, då kommer du säkerligen att sticka ut i en av de populära tylkjolarna från EMM Copenhagen.

Så stylar du olika typer av kjolar 

Kort, lång, massor av färg eller en snygg tryck? Ja, möjligheterna är många, och även om en kjol i princip kan stylas med vilken överdel som helst, kan det vara svårt att veta hur man ska styla de olika typerna av kjolar.

Letar du efter den perfekta vardagskjolen är en av de många Neo Noir-kjolarna ett perfekt val. Kombinera en snygg randig denimkjol med en tuff t-shirt och ett par sköna sneakers. Avsluta outfiten med en enfärgad stickad tröja för lite kyligare dagar, och du är redo att möta måndagen med stil.

Vill du framhäva din feminina figur är en lång a-linjeformad kjol eller en vacker omlottkjol helt perfekt för detta ändamål. De långa kjolarna passar utmärkt tillsammans med en åtsittande topp eller en tunn skjorta.

Är du på jakt efter din nästa kjol inför sommarsemestern kommer du inte undan en av Neo Noirs mest populära kjolar. Ta en titt på de ledigt sittande Carin Skirts som finns i en mängd olika färger. Kjolen har vackra smockdetaljer i midjan och ryschdetaljer som ger en vacker och somrig look. Dessa kjolar passar utmärkt tillsammans med en åtsittande topp under en varm sommardag. Om du ska på en festlig sommarfest kan den också enkelt stylas upp med en vacker skjorta.

Oavsett om du föredrar korta eller långa kjolar, med mönster eller enfärgade, bör det inte vara något problem att hitta en kjol som passar perfekt in i din stilvärld.